Blog

3 ting der gør skiferie til en af de bedste ferier

Sponsoreret indhold:

Alle ferier er som regel gode, men nogen vil altid være bedre end andre. Vi har alle sammen forskellige præferencer, og nogen kan godt lide at være aktive på ferien, hvorimod andre bare gerne vil flade ud på et all-inclusive hotel. Nogen kan også lide at gøre begge ting.
Hvis man godt kan lide at være aktiv, så er der specielt én form for ferie der trænger sig på, og det er skiferie. Der findes næsten ikke en mere aktiv måde at være på ferie på, end at være på skiferie. Det gode ved skiferie er også, at det ikke føles som træning på samme måde, men derimod blot at have det fuldt ud sjovt. Vi kigger lidt nærmere på hvorfor skiferie er en sjov ferie nedenfor.

Hvad end du spiser så forbrænder du det højst sandsynligt

En af de klart største fordele ved at tage på skiferie er, at man kan spise lige hvad man vil, fordi man skal nok få det forbrændt. Det betyder at man rigtig kan hygge sig med den mad som man ønsker, uden at få dårlig samvittighed. Til gengæld vil det være en god idé ikke at spise alt for meget sukker og skidt, fordi det selvfølgelig også har en indflydelse på energiniveauerne, og dermed også på hvorvidt du har kræfter til en hel uge på ski.

 

At være aktiv kan fjerne tankerne fra stress og jag

Hvis man blot ligger og daser ved poolen en hel dag, så kan tankerne hurtigt falde tilbage på hvad man kommer fra derhjemme, og hvis det er stress fra arbejdet eller andre negative ting, så kan det være svært at slappe fuldstændigt af. Hvis du derimod er på en aktiv ferie, som skiferie nu engang er, så holder du din hjerne beskæftiget, og det betyder at du ikke tillader dig selv at tænke i de baner. Så når du trækker et par skibriller ned over øjnene og flyver ned af bakken, ja – så forsvinder alle de negative tanker fordi du skal koncentrere dig om at komme sikkert ned.

 

Det er en god ting at skiferie typisk ligger efter jul

Langt de fleste tager på skiferie kort tid inde i det nye år, og det betyder at man lige kommer fra en hård december måned, hvor man med sikkerhed har spist en anelse for meget. Så er det jo perfekt at man kan tage på skiferie og smide et par kilo uden at det skal føles som en pligt.