Livsstil

Hvorfor låner mange danske mænd penge på nettet fremfor i banken?

Du kan låne penge hos en lang række aktører på nettet. I dag er der mange danske mænd, der vælger at låne penge på nettet i stedet for i egen bank. Der er op til flere årsager til dette, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at det er muligt at låne penge til stort set ethvert formål på nettet, uden at der stilles spørgsmål til formålet med dit lån.

Hvis du er træt af, at du skal besvare spørgsmål hver gang, du ønsker at låne penge i din egen bank, så er du bedre stillet ved at søge mod nettet. Her kan du finde et væld af aktører, der ikke blot er hurtige til at behandle din ansøgning, men som ikke har nogen interesse i, hvad du egentlig skal bruge pengene til – de ønsker blot at sikre, at du kan betale retur.

Er det kun mænd, der låner penge på nettet?

Det er ikke kun mænd, der låner penge på nettet. Der er også mange kvinder, der låner penge hos de mange långivere, du kan finde på nettet. Dertil er det personer i alle aldre, alle klasser og fra hele landet, der vælger at låne penge online. Det er et klart bevis på, at de fleste danskere har en tendens til at søge i retning af nettet, hvis de skal optage et nyt lån.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der op til flere grunde til, at de vælger at låne penge på nettet i stedet for blot at tage kontakt til deres bank. For mange handler det om, at de kan få udbetalt de lånte penge i løbet af blot et par timer, at der ikke stilles spørgsmål til formålet med deres lån og at du kan sætte lånet sammen som du selv ønsker.

Det er også derfor, der har været en massiv vækst i antal kviklån, der udstedes hvert år. Det er ikke alle, der mener, at det er den rette løsning at låne penge på nettet, for der er nemlig penge at spare ved at låne penge i banken i stedet for. Faktum er dog, at du går glip af en lang række øvrige fordele, hvis du vælger at optage et lån i banken fremfor online.

Flere låneudbydere slår dørene op på det danske marked

Det er ikke uden grund, at der er flere og flere aktører, der vælger at slå dørene op på det danske marked. Hvert år er der mange danskere, der ønsker at låne penge, og derfor er det også kun naturligt, at der skal være mange långivere til rådighed, som kan dække den store efterspørgsel. Det kan dog gøre det vanskeligt at udvælge den rette låneudbyder.

Ét af de låneselskaber, der har formået at erobre en stor del af markedsandelen på det danske marked, er Ferratum, der oprindeligt stammer fra Helsinki i Finland, hvor selskabet blev grundlagt i maj 2005. Danskerne låner mange penge hos Ferratum, som du i øvrigt kan blive klogere her, men det er ikke ensbetydende med, at det er den rette udbyder for dig.