Livsstil

Ny fintech-virksomhed har taget det danske lånemarked med storm

Du kan låne penge hos en lang række aktører. Det er ikke dem alle, der kan bryste sig af lige gode priser, og det er ofte dét, der gør, at der er mange, der ender med at låne penge til en dårlig pris. Der er dog en ny tjeneste på det danske marked, der gør det muligt at filtrere de mange lån med afsæt i dine egne kriterier – det er en tjeneste kaldet Lendbob.

Lendbob er et dansk start-up, der er stiftet med en vision om, at kunne skabe større gennemsigtighed på lånemarkedet. Til en start er det kun det danske marked, der står for skud, men allerede nu er der planer om at udvide Lendbob til flere lande. Det er en udvikling, der er sket som følge af, at det danske marked har taget rigtig godt imod Lendbob.

Større gennemsigtighed har været ventet på lånemarkedet

På trods af, at det i mange år har været muligt at låne penge på nettet på det danske marked, så har der endnu ikke været nogen, der for alvor har formået at skabe en gennemsigtighed på markedet – i hvert fald ikke før Lendbob slog dørene op. Ved hjælp af deres værktøj er det markant nemmere at filtrere blandt de utallige lån, du finder på markedet.

Det danske fintech startup har investeret stort i deres sammenligningsværktøj. Det er naturligvis gjort med fokus på, at kunne sikre, at enhver bruger af dette værktøj kan finde et lån, der er ideelt for deres vedkommende. Derfor er det også muligt at filtrere med afsæt i en lang række øvrige faktorer, som du ikke har mulighed for hos de andre låneportaler.

Finansrådet har længe kæmpet for gennemsigtighed på lånemarkedet, men har ikke haft de samme muligheder for at udvikle en service, der gør det muligt. Heldigvis har Lendbob taget kampen op, og har skabt en service, der sikrer, at alle og enhver kan finde et ideelt lån, som ikke blot lever op til deres krav, men som dertil også kan lånes til en fornuftig pris.

Sammenligning af lån er en nødvendighed

Hvis du skal låne penge, så er du nødt til at sammenligne de mange lån, du kan finde på det danske marked. Det er langt fra dem alle, der vil leve op til dine krav, ligesom det ikke er alle lån, der er lige billige. For at sikre, at du ikke ender med et lån, der er for dyrt, så er du nødt til at skabe et godt overblik over og sammenligne de mange mulige lån på markedet.

Før i tiden var du nødt til at gøre det på manuel vis. Det er ikke længere aktuelt, da du i dag blot kan gøre brug af en tjeneste som Lendbob. Det er netop dét, der gør, at der er så mange, der har taget rigtig godt imod Lendbob på det danske marked. Deres værktøj er nemlig med til at fylde et hul i markedet, da det ikke længere er svært at finde et lån.