Bolig

3 ting, der passer til enhver herrehybel

Når tiden er kommet, hvor den unge mand flytter hjemmefra, står han ofte over for en opgave, han måske ikke lige har set sig selv i før. Sådan er det i hvert fald for de fleste unge drenge, der pludselig står uden mors opbakning og hjælp. En af de ting, som ofte kommer helt bag på den unge udeboende, er boligindretning. En opgave, som naturligt ligger kvinden tættere, og som generelt måske kan være svær at relatere til. Men ikke desto mindre er det en opgave, som de fleste af os bliver udsat for før eller siden i løbet af den overgang, man oplever, når man for første gang flytter hjemmefra.

I artiklen her gives der et overblik over, hvad man dog kan forberede sig på. Vi har sammensat tre indretningselementer, som kan give den nye bolig det præg, der kendetegner enhver herrehybel.

Vælg sovesofaen i stedet for sengen

Er man i den situation, at man ikke har mulighed for at medbringe sengen hjemmefra, skal man utvivlsomt ud og finde et alternativ. Og selvom det måske synes at være en ganske simpel opgave, er netop valg af seng ikke helt uvæsentlig. For manden er valget anderledes, da maskuline hobbyer oftere end feminine kræver et sted at sidde, når man samles med gutterne over et slag Fifa eller Red Dead Redemption. Og netop derfor kan man med fordel overveje, om ikke det ville være smartere, hvis man valgte en sovesofa i stedet for en klassisk seng. Så er problemet med siddepladser løst, og man kan med lidt research sagtens finde en sovesofa, hvori man ligger mindst lige så behageligt, som man ville gøre i en almindelig seng.

Gå ikke ned på TV’et

En af de ting, man hurtigt bliver afhængig af, uanset om man skal studere eller arbejde, er TV’et. For selvom man måske har en idé om, at det udeboende liv er fyldt med cafébesøg og hyggetid hos vennerne, ender det ALTID med, at man bruger allermest tid hjemme foran TV’et og ser Netflix eller Viaplay. En aktivitet, som i dag er blevet så almindelig, at det muligvis er en af de ting, vi bruger allermest tid på – på lige fod med at sove.

Køb derfor et TV, der kan lidt mere end bare spille VHS-bånd. Det vil du ikke fortryde.

Pynt dine vægge – det får rummene til at virke mindre tomme

Et af de boligindretningselementer, der kan gøre den helt store forskel, er billeder på væggene. Det virker måske basalt og ligegyldigt, men hvis man tager sig tid til at finde noget vægpynt, kan man komme rigtig langt med et værelse, der ellers virker tomt. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af plakater her. Det vil gøre en verden til forskel.

Med de simple råd er du klar til at forlade mors trygge rammer. Og så bliver den nye bolig bare lidt mere hjemlig.