Livsstil

Synes du, det er sjovt at smadre ting? Prøv med pottermagneter

Synes du, det er sjovt at smadre ting? Prøv med pottermagneter

Der er mange, der synes, at det er sjovt at smadre ting. Ikke blot ødelægge dem, men decideret smadre dem. Det handler typisk om, at det splintrer, sprænger eller lignende. Hvis det også er noget, du kan vedkende dig, så bør du overveje pottemagneter. Det kan virke som harmløs leg, men vær forberedt på, at det er meget kraftige magneter, så pas derfor rigtig godt på.

Der er tale om meget kraftige magneter. De smadrer derfor også alt, der kommer imellem dem. Hvis du ikke er varsom, så kan det også ende med at blive din hånd. Derfor er det vigtigt, at du udelukkende giver dig i kast med dette, hvis du kan sikre, at sikkerheden er i orden. Den bedste måde er, at skubbe magneterne mod hinanden med en lang træpind.

Hvad kan jeg smadre med magneter?

Du er – med garanti – allerede klar over, at det kan ske med stor kraft, når to magneter klasker sammen. Hvis du beslutter dig for, at benytte dig af undersænkede pottemagneter, så vil du dog opleve, at der er tale om en markant større kraft. Det er dog også med til at sikre, at du faktisk har mulighed for at smadre rigtig mange ting med sådanne magneter.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at du kan forvente, at du kan ødelægge f.eks. større møbler eller lignende. I stedet kan du f.eks. have det rigtig sjovt med at få chipsposer til at eksplodere med magneterne. Det samme gør sig gældende for f.eks. en ballon. Der er mange muligheder og det er netop dét, der er med til at gøre det til en rigtig sjov leg.

I denne forbindelse bør det dog understreges, at der også vil være ting, du ikke kan ødelægge med magneterne. Det handler dog om at eksperimentere og prøve sig frem. Dertil bør du også være klar over, at undersænkede pottemagneter kan fås i forskellige størrelser, hvilket er ensbetydende med, at de også vil kunne findes med forskelligt kraft.

Kan også bruges til magnetfiskeri

Er det ikke noget, der appellerer synderligt meget til dig, så er der også mulighed for at bruge magneterne til magnetfiskeri. De har en høj tiltrækningskraft, hvilket er ensbetydende med, at de kan fange mange metalgenstande. Det er også en aktivitet, der kan være særligt ideel for dig, der har børn og ønsker at foretage en anderledes aktivitet med dit barn eller børn.

Det er dog meget vigtigt, at det gøres klart, at du ikke vil kunne bruge alm. magneter i samme omfang. Derfor er det også vigtigt, at du vælger pottermagneter, hvis du har et ønske om, at give dig i kast med magnetfiskeri. Heldigvis er det relativt simpelt, da du blot skal binde en pottemagnet fast til en snor, hvorefter du kan gå i gang.

Selvom der er mange, der tror det modsatte, så er der bestemt garanti for, at du kan få megen sjov og spas ud af magneter. Hvis du har intentioner om, at skulle magnetfiske eller du har et ønske om, at smadre ting med magneter, så er det naturligvis de undersænkede pottemagneter, du skal investere i.