Bolig

Indretning handler meget andet end møbler

Indretning handler meget andet end møbler

Der er mange, der tror, at indretning udelukkende handler om dine møbler, lamper og andet interiør. Faktum er dog, at det handler om meget andet end dét. Det handler i lige så høj grad om den generelle stemning, der skabes af dine møbler. Men det handler bestemt også om den generelle stand af din bolig, som f.eks. dit køkken, badeværelse eller dine vinduer.

Hvis du ønsker at indrette dig på lækker vis, så er der mange ting, du skal tænke på. Der er mange aspekter af din bolig, der skal inddrages, hvis du vil fuldende din indretning. Du kan ikke blot placere de samme møbler, der vises i boligmagasinerne, i din stue og forvente, at stemningen bliver den samme. Der er mange andre ting, du skal inddrage og lægge dit fokus på.

Eksempelvis er der en markant forskel på, om du har rustikke, mørkebrune rammer på dine vinduer fra husets opførsel eller om du har fået monteret helt nye energisparevinduer med en hvid ramme fra www.sparvinduer.dk. Derfor er det også vigtigt, at du fralægger dig din forudgående forståelse af, at indretning ikke handler om andet end blot møbler, interiør og pynt.

Har mine møbler slet ikke indflydelse?

Ovenstående skal ikke forstås således, at dine møbler ikke har indflydelse på din indretning. Det er fortsat et stort og meget indflydelsesrigt aspekt af din indretning. Det er blandt andet din møblering, oppyntning og strukturering, som langt de fleste vil lægge mærke til, når de træder ind i din bolig – meget af det andet er sekundært og vil først blive observeret efterfølgende.

Mange har – desværre – en tendens til at indrette dig som boligmagasinerne nærmest dikterer. Det er en skam. Du skal i stedet fokusere på at skabe din egen stil. Du skal indrette dig på baggrund af din egen smag og dine egne præferencer. På denne måde bliver du glad for din bolig og du føler dig godt tilpas – og når det kommer til stykke, så er det dét, indretning handler om.

Hvis du føler, at der er mangel på møbler i din bolig eller der ganske enkelt er behov for fornyelse, så find møbler her. Du linkes videre til et stort og vidtspændende udvalg af møbler, der – med garanti – også indeholder noget for din smag. Det er vitalt, at du ikke køber møbler, du ikke kan visualisere som værende en del af din indretning og som matcher din personlige smag.

Indretning skal være praktisk

Det er vigtigt, at det understreges, at indretning ikke kun handler om det visuelle aspekt. Det handler lige så meget om, at det skal være praktisk. Som Steve Jobs sagde: Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. Det er også noget, der kan overføres til indretning. Du skal nemlig sørge for at indrette dig, så det er praktisk for dig i din dagligdag.

Samtidig er det også vitalt, at du giver plads til at dyrke dine interesser og hobbyer, når du indretter. Du skal ikke pakke dit store PC-setup væk, fordi det ikke er pænt. Du skal ikke begrænse dig, fordi du gerne vil indrette dig minimalistisk. Din indretning skal være praktisk, da dine møbler og øvrige genstande skal bruges, og det skal din indretning motivere dig til at gøre.