Livsstil

Familievenlige restauranter behøver ikke at være dyre

Familievenlige restauranter behøver ikke at være dyre

Hvis du skal invitere hele familien ud at spise, så kan det hurtigt blive en bekostelig affære. Sådan behøver det dog ikke at være. Der findes op til flere familievenlige restauranter, som også har et sobert prisniveau. Hemmeligheden er dog at vælge de mange restauranter, der rent faktisk også leverer varen ift. selve maden. Det er nemlig ikke alle steder, at det er noget, der er aktuelt.

Du har – med garanti – selv oplevet, at du har inviteret hele familien ud til aftensmad. Du har glædet dig og det samme har din familie. Når maden serveres og I endelig får lov til tage den første bid, så bliver I skuffede. For mange handler det om, at de har valgt med fokus på økonomi og ikke med fokus på kvalitet – heldigvis findes der steder, hvor begge dele er blevet prioriteret.

Husk på, at det skal være børnevenligt

Med familievenlige restauranter menes, at der er plads til hele familien. Det betyder, at du skal sørge for at vælge en god og skøn restaurant, der er børnevenlig. Der skal være mad på menukortet, som tiltaler børnene, men samtidig skal der også være plads til, at børnene kan lege, tegne ved bordet og larme lidt. Det er nemlig slet ikke alle steder, at det er noget, der ses på med gode øjne.

Heldigvis forholder det sig således, at det er muligt at finde mange børne- og familievenlige restauranter i samtlige dele af landet. Det er dog ikke dem alle, der kan bryste sig af et prisvenligt menukort. Mange steder er priserne blevet skruet godt i vejret. Hvis du gerne vil undgå disse steder, så bør du altid undersøge konceptet og deres menukort, inden du beslutter dig for at bestille bord.

Vælger du blot at dukke op, så er der først og fremmest fare for, at der ikke er nogle ledige borde. Oven i hatten, så kan du også risikere, at deres priser er noget helt andet end, hvad du havde forventet. Der er mange årsager til, at du altid bør undersøge sådanne aspekter, inden du bestiller bord – og husk nu for Guds skyld at bestille bord, så du er på den sikre side.

Et godt eksempel: Bone’s

Der findes mange gode, børnevenlige restauranter i Danmark. Et rigtig godt eksempel er dog Bone’s. Her er der altid plads til hele familien – også børnene. Der er typisk flere forskellige former for underholdning til børnene, der kan tages i brug, mens I venter på maden. Samtidig har de også et menukort, der byder på noget for enhver smag. Der er også lavet specifikke børnemenuer.

Det er i forvejen relativt billigt at spise hos Bone’s. Det gør sig gældende, uanset om du har hele familien med eller ej. Du kan dog spare endnu mere, hvis du vælger at benytte dig af deres Early Bird-tilbud. Her gives der nemlig 20% rabat på hele regningen. Det eneste, det kræver er, at du spiser hos Bone’s mellem mandag og torsdag i tidsrummet klokken 16.30 – 19.00.

Bone’s skal blot bruge bordet til nye kunder kl. 19.00. Hvis det er noget, der lyder interessant for dig, så følg linket her, hvor du kan læse mere om konceptet. Der er mange børnefamilier der hver uge gladeligt benytter sig af dette tilbud. Når du har hele din familie med på restaurant, så kan du naturligvis være sikker på, at 20% rabat vil resultere i et beløb, der godt kan mærkes.