Livsstil

Få frihed til at skabe din drømmebolig

Få frihed til at skabe din drømmebolig

De fleste af os tager vores bevægelsesapparat for givet. Vi har ben, der uden alvorligt besvær får os fremad, og det er sjældent fysikken, der får lov til at definere grænserne for vores bevægelsesfrihed. Men disse privilegier gælder ikke alle.

For mange ældre, kørestolsbrugere og andre gangbesværede kan noget så almindeligt og konkret som en trappe være hindring nok til, at selv det at komme fra a til b i sit eget private hjem bliver en helt umulig opgave. Befinder man sig i denne situation, kan en elevator være den ultimative luksus. Hvor det før var umuligt at bevæge sig fra den ene etage til den anden, bliver det pludselig en smal sag at besigtige sine øverste kvadratmeter.

Hos danske Liftup har man specialiseret sig i at udvikle produkter inden for velfærdsteknologi, der skaber lige muligheder for alle. Et af disse produkter er elevator-serien Motala 2000, der kan bruges både i private hjem og i offentlige bygninger. Elevatorerne bringer dig sikkert og lydløst fra etage til etage, og designet er lyst, åbent og kompakt. Nogle vil måske mene, at elevatorerne ikke syner af meget udefra, men indeni er der rigeligt med plads til både kørestole, barne- og klapvogne.

Motala 2000 kommer med et unikt og patenteret drivsystem samt mulighed for at tilpasse design og funktioner til den enkelte. Find elevatorerne her.

Finansier din elevator gennem danskernes foretrukne bank

Har du forelsket dig i idéen om en elevator til hjemmet, men mangler du midlerne til at finansiere projektet, kan Arbejdernes Landsbank blive din ideelle partner. Hér kan du inden for 24 timer få svar på, om du kan gøre drømmen om en elevator til virkelighed, og med eksempelvis et AL-prioritetslån kan du få et boliglån med meget lav rente. For at få et lån gennem Arbejdernes Landsbank skal du blot opfylde de almindelige regler om kreditværdighed.

For niende år i træk er Arbejdernes Landsbank blevet kåret til danskernes foretrukne bank. Den flotte udnævnelse bygger på besvarelser fra flere end 50.000 danske bankkunder, der har udtalt sig om deres oplevelser med danske bankers service, produkter og rådgivning.

Dykker man ned i, hvilke parametre der har sikret udnævnelse, går blandt andet disse igen:

  • At banken yder kompetent og seriøs rådgivning.
  • At bankrådgiverne tager sig tid til at lytte til kunderne.
  • At banken forstår kundernes behov.
  • At bankrådgiverne evner at finde den bedste løsning for den enkelte kunde.

Læs mere om Arbejdernes Landsbank og dine muligheder for at låne penge på www.al-bank.dk.