Livsstil

Derfor hitter bedøvende kondomer blandt mænd

Derfor hitter bedøvende kondomer blandt mænd

Det er ikke alle mænd, der har lige netop ved at holde lang tid i sengen. Det er heldigvis noget, der kan blive lavet om på. Der findes diverse hjælpemidler, der kan nedsætte følelsen og dermed også være med til at bremse udløsningen. På denne måde kan du holde dig i gang i en kende længere tid.

Ét af de mest effektive hjælpemidler i denne sammenhæng er bedøvende kondomer. Der findes mange af sådanne kondomer på det danske marked. Der er dog særligt én af denne type af kondomer, der er blevet særligt populær. Det er velkendte Performa fra Durex, der er tale om.

Durex Performa er det bedst sælgende kondom hos mange forhandlere. Det får dig nemlig til at holde erektionen længere. Det skyldes, at Durex har tilføjet en let bedøvende creme, der kaldes benzokain til glidecremen på kondomet, som nedsætter følelsen.

Hvad der dog særligt er værd at notere sig er, at den kun nedsætter følelsen i penis i et omfang, hvor det forsinker udløsningen. Derfor er det bestemt heller ikke noget, der er med til at ødelægge den seksuelle nydelse. Tværtimod, så er det blot med til at forlænge den.

Mange er bange for, at de bedøvende kondomer er ødelæggende

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der mange, der er bange for, at de bedøvende kondomer er ødelæggende. I det hele tiden, så er der mange danskere, der har svært ved at bruge kondom, fordi de mener, at de nedsætter følelsen under sex.

At der tilmed er tilføjet en bedøvende creme til glidecremen er ikke just mere overbevisende. Det er dog vigtigt, at det understreges, at det ikke ødelægger den seksuelle nydelse. Det er noget, der gør sig gældende for begge de involverede parter.

Hvis du føler, at du har svært ved at præstere hvad, du gerne vil kunne, når du er i seng med din partner, så bør du overveje et bedøvende kondom. Det har en dokumenterbar effekt og har naturligvis også virke for mange andre mænd før dig.

Derfor bør du heller ikke se på et sådant kondom, som værende noget, der potentielt set vil kunne ødelægge følelsen under seksuelt samvær. I stedet skal du betragte det for, hvad det reelt set er; et mirakelmiddel mod tidlig udløsning og kondomernes Formel 1-racer.

Det er ikke pinligt at bruge bedøvende kondomer

Der er – desværre – mange mænd, der tøver med at købe sådanne kondomer. Det skyldes typisk, at de er bange for dén reaktion, de får fra deres partner. Faktum er dog, at der intet pinligt er forbundet med at købe sådanne kondomer.

Først og fremmest, så er det sjældent, at din partner opdager det, hvis ikke du selv er åben omkring det. I tilfælde af, at din partner skulle opdage det, vil det blot udløse glæde og ros for, at du er villig til at gøre noget for at forlænge din erektionstid.

Der er mange danske mænd, der bruger bedøvende kondomer som det førnævnte fra Durex. Derfor er det bestemt heller ikke pinligt. Og det er bestemt heller ikke noget, du bør tøve med at forsøge dig med.