Livsstil

5 typiske årsager til, at kvinder er utro

5 typiske årsager til, at kvinder er utro

Det er ikke alle, der holder sig inden for parforholdets grænser. Der har altid været fordomme om, at det er manden, der er utro. Det er faktisk ikke altid tilfældet. Der er også scenarier, hvor kvinden har været utro, hvad end det har været i form af en affære eller en enkelt nat. I denne artikel belyses fem typisk årsager til, at kvinder er deres partner utro.

Nedenstående årsager er blevet belyst i en amerikansk undersøgelse, der peger på de ni mest hyppige motiver til, at kvinder er deres mænd utro. De fem nedenstående årsager er dog de mest hyppige. Hvis du ønsker at læse nærmere om de øvrige årsager, så kan du her finder de primære årsager til at kvinde er utro og vælger at have sex med en anden mand.

1. Spænding og opmærksomhed

Hvis en kvinde føler, at hun er overset af sin partner og som følge af dette keder sig i sit parforhold, kan dette være en årsag til at være utro. Det handler derfor om, at opsøge og skabe den spænding, som hun mangler i livet. Det handler ligeledes om, at hun søger opmærksomhed fra en mand, der værdsætter hende og nyde hende som den kvinde, hun er.

2. For selvtillidens skyld

Det har flere gange været belyst, at kvinder, der i et forhold med en mand, der glemmer at give hede komplimenter, har en større tendens til at være utro. Hun føler, at hun bliver overset og har brug for et boost til hendes selvtillid. Derfor vælger hun at opsøge en anden mand, der netop kan give hende de komplimenter og den selvtillid, du søger.

3. Mangel på følelser og forelskelse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at følelser er noget, der betyder meget for kvinder. Det kan meget vel tænkes, at de sommetider tænker tilbage på deres første forelskelse, og får lyst til at genopleve dette. Hvis det er noget, hun mangler i hendes nuværende forhold, så er det noget, hun ønsker at prøve og dermed også opsøge andetsteds.

4. Bedre sex

På trods af, at der er sommetider ligger nogle dybere årsager til grund for, at kvinder vælger at være deres partner utro, så er det ikke altid tilfældet. Nogle gange handler det ganske enkelt blot om, at de føler, at det seksuelle i deres parforhold er blevet en kende tamt og mekanisk. Derfor vælger de at være utro, for at kunne genopleve gnisten ved sex.

5. En form for hævn

Hvis kvinden er i et forhold med en mand, der har været hende utro ved at have sex med en anden kvinde, så vil hun føle sig såret. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvordan de vælger at reagere på dette. Der er dog mange kvinder, der vælger at gøre regnskabet og balancen op ved også at være hendes mand utro.

Undgå utroskab i forholdet med opmærksomhed

Det handler naturligvis om, at være opmærksom på, hvordan din partner har det i jeres parforhold. Er du god nok til at komplimentere hende? Er du sikker på, at jeres sex fungerer? Er der stadig en gnist mellem jer? Styrker du hendes selvtillid? Og sørger du for, at der er nok spænding i jeres forhold? Sådanne aspekter skal du naturligvis overveje.