Livsstil

Flere mænd shopper på afbetaling på nettet

Flere mænd shopper på afbetaling på nettet

Det har været muligt at shoppe med afbetaling på nettet i mange år. Det er dog først i løbet af de seneste par år, at det for alvor har taget fart. Der er dukket nye betalingsmetoder op, der har gjort det nemmere for både køber og sælger.

Det er ensbetydende med, at du har gode forudsætninger for at shoppe på afbetaling, uanset hvad, du har i sinde at købe. Det gør sig gældende i forhold til alt lige fra tøj til elektronik – og alt derimellem.

Der er mange, der altid har troet, at det hovedsageligt er kvinder, der ser det som en fryd at shoppe. Det bør dog understreges, at det slet ikke er tilfældet, for mænd er lige så gode til det.

Som følge af dette, så er det også kun naturligt, at der er mange mænd, der vælger at shoppe på afbetale, når de handler på nettet. Derfor er der også mange netbutikker, der har integereret afbetaling som betalingsmulighed.

Hvordan ser jeg, om en webshop tilbyder afbetaling?

Hvis du selv har interesse i, at shoppe på afbetaling, så kræver det naturligvis at du vælger netbutikker, der tilbyder dette. Flere og flere åbner op for muligheden, men det er endnu ikke alle, der tilbyder det.

I dag tilbyder langt de fleste netbutikker med afbetaling dette via en betalingsløsning som Viabill. Det er nemlig en løsning, der gør det nemt for både dig og for selve netbutikken.

Samtidig har det også gjort det nemt for dig at finde frem til de webshops, der tilbyder afbetaling. Det er nemlig ofte noget, de reklamerer med via et Viabill-logo sammen med de øvrige betalingsmuligheder.

Er du udelukkende interesseret i, at handle hos netbutikker, hvor det er muligt for dig at afbetale, så kan du med fordel klikke dig ind på Viabill-butikker.dk. På denne side får du et stort overblik over de mange netbutikker med Viabill.

Hvorfor vælger mænd at shoppe på afbetaling?

Der er flere årsager til, at danske mænd vælger at shoppe på afbetaling. Det handler dog ofte om, at det er et større beløb, der skal betales, hvorfor det er mere appellerende at dele beløbet ud over flere måneder.

Ofte er der også mulighed for at samle sine køb hos Viabill. Det har gjort det markant nemmere at afbetale på flere ordrer, men uden, at det bliver uoverskueligt og løber løbsk.

For mange handler det blot om, at de ikke just har en brændende lyst til at skulle ofre et større tusindbeløb på én gang. For andre handler det om, at de ser det som værende en god måde at administrere deres økonomi.

I sidste ende, så er det op til den enkelte person at vurdere, hvorvidt de ønsker at afbetale eller ej. Der er både fordele og ulemper forbundet med det, hvorfor det også er noget, du skal overveje nøje.

Er det gratis at afbetale?

Det er ikke noget, der kan svares gratis på. Der er mange steder, hvor det er gratis at afbetale. Andre steder koster det en mindre rente ved hvert afdrag, at få lov til at afbetale.

Det er blandt andet sådanne ting, du skal sørge for at undersøge, inden du accepterer en afdragsordning, når du handler hos en netbutik – uanset om den er dansk eller ej.