Få mere overskud i parforholdet

Når du har været sammen med din kæreste i lang tid, kræver det nogle gange lidt ekstra arbejde at holde gang i romantikken. Ofte kan nogle små ting gøre en stor forskel, og derfor har vi i denne artikel samlet en liste over nogle ting, du ganske let kan gøre, for at undgå, at hverdagen drukner i logistik og praktiske gøremål.

Brug mere tid sammen

Når hverdagen kører på fuld skrue, kan det nok godt ske, at både du og din kæreste glemmer at bruge kvalitetstid sammen. Hvis I begge to har meget, der skal presses ind i kalenderen, kan det være en løsning at sætte tid af til, at I bare er jer to. Til at starte med kan det virke underligt, når I på den måde skal aftale, at I laver noget sammen hver torsdag fra kl. 17-21. Alternativet er, at I helt glemmer at bruge tid sammen, hvilket er endnu værre. Det behøver desuden heller ikke at være noget stort og dyrt, for det vigtigste er, at I begge tager jer tid til at snakke med den anden og ikke sidder og tripper for at få tjekket mails, luftet hunden eller andet. Det er også en mulighed simpelthen at rive nogle dage ud af kalenderen og for eksempel tage på et wellness ophold sammen. Selvom det lyder dyrt, behøver det slet ikke at være det, og du kan nemt finde mange tilbud på wellness ophold, der ikke vil ruinere dig. At tilbringe en weekend sammen er guld værd i et fortravlet parforhold, da I her automatisk bruger mange timer i hinandens selskab.

Skab ro i jeres hjem

Bor du sammen med din kæreste, kan det desuden være kilden til konflikter og/eller stress, hvis jeres bolig ikke fungerer ordentligt. Det kan både skyldes renovering, at I bor midlertidigt i en lille lejlighed eller andet. Her gælder det dog om at finde frem til de små løsninger, der gør jeres hjem rarere at opholde sig i, og så der ikke ser rodet ud. Det kan for eksempel være ved at hænge et gardin op foran alle de flyttekasser, der midlertidigt fylder halvdelen af jeres soveværelse, eller ved at købe et sengetæppe, så dyner, puder og sure sokker kan gemmes væk. Selvom det lyder underligt, at det kan gøre en forskel at gemme rodet væk, så kan det virkelig være med til at give jer mere overskud til at fokusere på nogle positive ting i stedet for at blive irriteret over små ting i indretningen. Kort sagt handler det om, at du og din kæreste prioriterer at bruge tid sammen og tale om de ting, der er vigtige for jer, så små problemer ikke bliver gjort større, end de er.

Billede: https://pixabay.com/photos/wellness-massage-relax-relaxing-285587/