Livsstil

Carhartt – Køb Carhartt WIP bukser, jakker og tøj

Carhartt - Køb Carhartt WIP bukser, jakker og tøjCarhartt - Køb Carhartt WIP bukser, jakker og tøj

Carhartt Work In Progress (Carhartt WIP) er i dag et velkendt streetwear brand hvor de blandt andet er kendt for deres Carhartt bukser, jakker og smarte tøj generelt, men det har ikke altid været sådan.

Hvad er Carhartt tøj?

Køb Carhartt WIP bukser, jakker og tøj
Køb Carhartt WIP bukser, jakker og tøj

Carhartt blev oprindeligt startet tilbage i 1889 af Hamilton Carhartt med speciale i arbejdstøj, blandt andet til jernbanearbejderne. Siden da, har tingene dog ændret sig. I 1996 blev Mark Valade, som er Hamiltons oldebarn, direktør for Carhartt, og var med til at føre Carhartt ind i en nye æra, da han startede Carhartt i Europa, og han havde desuden også et meget stort fokus på internettet. Derudover lancerede han også en 100% Carhartt kvinde linje, og en ekstremt succesfuld flammebestandig linje. Udover disse ting var han også med til at introducere Carhartt Quickduck, Storm Defender, Rain defender og Carhartt Force + Carhartt Force Extremes. I 2013 blev Linda Hubbard direktør som den første udenfor Carhartt familien.

Carhartt nåede nye højder med deres brand igennem brug af verdenskendte musikere, der har været med til at rykke brandet fra at være arbejdstøj, til et nu at være et key streetwear brand, over hele verden.

Mange af de første musikere der lavede samarbejde med Carhartt var fra Hip-Hop verdenen. Det har dog ikke været en bestemt strategi fra Carhartt’s side, men hænger mere sammen med historien bag Carhartt i New York. Der er en helt speciel historie fra New York, hvor en mand har lavet et røveri og på hans Wanted poster er det helt klart og tydeligt at har har en Carhartt jakke på. Dette var blandt andet startskuddet der var med til at gøre Carhartt en del af undergrunden, og den interessante pointe her, er at det er subkulturen der har valgt Carhartt og ikke omvendt, hvilket giver en kæmpe værdi for et brand som Carhartt.

Carhartt Bukser er deres nye DNA

I dag har Carhartt et dedikeret team til musik og et til skateboarding, som består af folk der har været en del af de forskellige kulturer og vokset op med det, kort sagt er det en del af deres egen DNA, og som så lidt ved et tilfælde er endt med at arbejde i modeindustrien. Især deres CArhartt bukser er blevet kendte på meget kort tid. Deres baggrund er mere fra musikbranchen end mode industrien og derfor ved de også hvad musikere og kunsterne har brug for, og det er blandt andet det der har været en af de store succeser hos Carhartt. Carhartt har i dag kæmpe success med Carhartt Chase linjen, som består af Carhartt Chase tee, Carhartt Chase sweatshirt med og uden hood. Derudover er Carhartt bukser i dag også voldsomt populære og en del af det daglige gadebillede, hvis man holder øjnene åbne. Et af de største udvalg af Carhartt i Danmark finder du hos Streetammo.dk hvor du kan se deres store Carhartt udvalg.