Livsstil

Aktier for begyndere – Sådan kommer du i gang med aktiehandel

Aktier For Begyndere – Sådan Kommer Du I Gang Med Aktiehandel

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at købe og sælge aktier, men er i tvivl om hvordan du overhoved kommer i gang? Så bare rolig, for det er ganske simpelt og du vil i denne artikel blive klogere på hvordan du begynder på aktiehandel.

Når du skal i gang med at investere i aktier, så er der nogle naturlige ting som du skal vide inden du starter, som vi kommer ind på i denne artikel. Den første er hvilken online børsmægler du skal gøre brug af til at købe dine aktier igennem. Derudover skal du vide hvilke aktier du skal købe og hvor du skal købe dem henne. Det vil vi kigge nærmere på her.

Aktier for begyndere

Hvis du gerne vil igang med at handle med aktier, så skal du komme i gang med at læse en masse. Det er vigtigt at du ved hvad du laver når du begynder at investere i aktier. Når du som investor begynder at investere i aktier, så kan du potentielt tjene en masse penge, men der er også risiko for at du taber nogle af dine penge. Derfor bør du læse hvad som helst som du kan finde på nettet eksempelvis denne guide til aktier for begyndere hvor du finder nogle råd og tips til at komme i gang.

Sådan finder du den rette online børsmægler

Når du skal kigge efter den rigtige online børsmægler skal du finde en der passer til dine behov. Det betyder at du skal finde en hvor du kan handle de aktier som du gerne vil have, eller investeringsforeninger hvis det er det du ønsker. Derudover så skal prisen være iorden, så du ikke betaler overpris for kurtage og gebyrer som du kan finde billigere hos andre udbydere. En af de større platforme er Nordnet som netop tilbyder dette.

En online børsmægler giver dig et overblik over de forskellige aktier og giver dig mulighed for at se priserne på aktierne i realtime hvilket betyder at du kan se nøjagtigt de rigtige priser på de aktier du køber.

Hvad er nordnet?

Nordnet er nordens største platform og online børsmægler som har over 500.000 kunder i Norden. De tilbyder en masse investeringsprodukter som eksempelvis en pensionsopsparing som kan hjælpe dig med at forbedre din pension, eller deres månedsopsparing som giver dig friheden til at investere helt automatisk hver eneste måned, uden at du manuelt skal gøre noget som helt. Nordnet har lav kurtage på fra 29 kroner per handel hvilket er en af de laveste priser du finder blandt de online børsmæglere og derudover så har de vundet prisen som den bedste online børsmægler i 10 år hvilket fortæller lidt omkring hvor vellidt deres platform af. Hvis du gerne vil læse mere omkring mulighederne og deres forskellige investeringsprodukter, så kan du læse mere her