2 måder at forkæle din kæreste på

Leder du efter en gave til kvinden i dit liv, så er du havnet det helt rette sted. Uanset om du er på jagt efter en fødselsdagsgave eller blot lidt forkælelse til hverdagen, kan du finde inspiration til det her. Nedenunder kan du læse om nogle gode ideer til gaver, der med garanti vil slå benene væk under din kæreste, og sikre dig en god portion goodwill det næste stykke tid.

Aftensmad i det fri

Alle, der har været i et parforhold i længere tid, ved, at der efter noget tid kan gå lidt for meget leverpostej og logistik i hverdagen. Det er helt forståeligt. I en travl hverdag er der ikke altid tid til romantiske middage eller udflugter, hvor I kan have noget kvalitetstid med hinanden. Men i virkeligheden skal der ikke så meget til for at gøre en helt almindelig hverdagsaften til noget ganske særligt. Sig til din kæreste, at du står for aftensmaden en bestemt aften, og bed hende om at sætte nogle timer af til det. Køb noget aftensmad med hjem fra en god restaurant i nærheden, og pak en madkurv med en lille dug og måske et par kolde øl fra køleskabet. Tag din kæreste med i en park, en skov eller et andet hyggeligt sted tæt på, hvor I bor. Medbring et tæppe, så I kan sidde godt og varmt og for eksempel spille et sjovt spil. Selvom det ikke er noget, der kræver specielt meget planlægning eller koster mange penge, vil din kæreste med garanti blive rigtig glad for, at du har planlagt en hyggelig aften for jer.

Smykker er et godt og sikkert valg

Dette punkt er en vaskeægte klassiker. Som Marilyn Monroe engang sang, så er diamanter enhver piges bedste ven. Måske er din kæreste ikke den største fan af bling bling og diamanter, men hun vil uden tvivl blive virkelig glad for at få et smykke af dig. At købe smykker er dog en hel disciplin, for du kan ikke bare købe en tilfældig kæde med et hjerte og så forvente stående bifald og søde ord. Nogle kvinder foretrækker klassiske smykker som for eksempel Marguerite serien eller Georg Jensens smykker, mens andre er mere til moderne og feminine design som fra Stine A. Før du begiver dig ud for at udvælge et smykke til din kæreste, så hold lidt øje med, hvilke slags smykker hun ellers går med. Tag evt. et billede af dem, hvis du kan komme til det uden at blive opdaget. På den måde kan du nemmere vælge et smykke, som vil falde i din kærestes smag, og ekspedienten i butikken kan hjælpe dig bedre, hvis du har et billede med.