ANYMAN

Mazda CX60 med plads til hele familien

Sponsoreret af Autohuset Vestergaard

Skal bilen skiftes ud til en ny bil med plads til hele familien, så er der gode nyheder til dig. Vi vil her se nærmere på den nye Mazda CX60 der har nærmest alt det man kan ønske sig ved en ny bil og som du kan booke prøvetur i allerede i dag hos Autohuset Vestergaard i Horsens og Vejle.

En bil der rummer stort, syner stor og kan trække stort

Nu er den nye Mazda CX60 endelig landet i Autohuset Vestergaard i Vejle og Horsens og du kan booke din prøvetur med det samme. Bilen har alt det man kan gå rundt og drømme om og så er der stadig plads til at tage hele familien med på tur. 

Uanset hvad du vægter højt ved din kommende bil, så er der gode chancer for at du får dine ønsker opfyldt ved at vælge at købe den nye Mazda CX60. Her får du en bil der syner af noget stort, bilen der kan trække noget stort og bilen der rummer stort.

Når I er vokset fra jeres bil og skal finde bilen der rummer hele familien

Det kan være svært at skulle finde en ny bil og det er desuden meget forskelligt fra person til person hvad man går efter og hvor hurtigt du skal kunne have din nye bil ved din side. Har du en bil i forvejen og går du blot med overvejelserne om at skifte den ud, kan det tænkes at det skyldes at din bil er ved at vokse fra jer eller nærmere at i som familie er vokset fra bilen og derfor har brug for en mere rummelig bil. 

Det kan også være at du bare gerne vil kigge efter en ny bil, fordi du synes at tiden er inde til at se nærmere på de smarte plugin hybridbiler der efterhånden er landet på det store bilmarked. Plug in hybrid er smart for dig, der kører lidt længere ture og som samtidig gerne vil spare pengene på forbrug.

Leasingaftaler kan være løsningen for dig og din økonomi

Det kan virke som en dyr løsning at skulle købe en bil helt fra ny, men samtidig følger der også en masse fordele med at købe en ny bil. Du risikerer først og fremmest ikke at købe katten i sækken, men du slipper også for at starte dit eventyr med den nye bil på værkstedet, fordi den skaber sig fra en tidligere ejers mangel på vedligehold og udskiftning af reservedele. Med en ny bil har du længere tid til første syn.

Den store ulempe ved at købe en ny bil er, at prisen også er det højere. Du kan bl.a. hos Autohuset Vestergaard indgå en aftale om billån, hvor de gerne køber din nuværende bil og tilbyder at trække salgsprisen her fra dine skyldnere på den nye aftale. 

Virker det stadig som en for dyr løsning for dig med de månedlige ydelser du skal betale for den nye bil, kan du forhøre Autohuset Vestergaard om en leasingaftale, der tilpasses dig og din økonomi. Her vil du desuden også slippe for uforudsete værkstedsregninger, da disse udgifter er inkluderet i aftalen.

Exit mobile version