ANYMAN

3 tips til den gode barbering

3 tips til den gode barbering

For både mænd og kvinder er barbering en fast del af deres daglige rutiner. Hvad enten du som mand ønsker at fjerne uønsket skægvækst eller blot at trimme dit skæg, så kan barberingen være svær at få styr på.

Her får du 3 tips til den gode barbering.

1. Barber altid på ren hud

Først og fremmest skal du tænke på hygiejnen. Inden du går i gang med den daglige barbering eller trimningen af skægget, så skal du til enhver tid huske at rengøre dit ansigt. Påbegynder du en barbering på uren hud, så er der høj risiko for bumser og irriterende og røde knopper.

For at undgå betændelse i hårsækkene, som giver urenheder, bør du derfor altid huske at vaske ansigtet grundigt inden du går i gang.

2. Husk forarbejdet og undgå sår

Det er vigtigt at passe godt på sin hud. En barbermaskine eller et barberblad kan være meget skarpt, og kaster du dig ud i barberingen uden f.eks. barberskum eller barbergel, så kan du nemt komme til at skære dig.

For at holde huden intakt og blød, og for at gøre det nemmere for barberbladet at bevæge sig på huden, så bør du overveje at investere i barberskum eller barbergel.

Der findes mange produkter på markedet som både er plejende og desinficerende, så du kan nemt finde den helt rigtige til din personlige barbering.

3. Barbermaskine eller barberblad?

Barbermaskiner er indenfor de sidste årtier blevet allemandseje. Hvor det tidligere gav en tættere barbering at bruge barberblade, findes der nu masser af maskiner, der kan barbere lige så tæt.

Barbermaskinen er en engangsinvestering, og kan derfor være den bedste løsning for mange. Men med barberbladet har mange bedre kontrol over barberingen.

Begge varianter er ofte særdeles effektive, og du bør derfor gøre op med dig selv om du foretrækker mere kontrol eller en hurtig barbering.

Exit mobile version